Travel & School Services
Δευ. - Παρ. 10:00 - 18:00 / Σαβ. 10:00 - 14:00

Εκπαιδευτικός Οργανισμός Oxford International

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Oxford International (πρώην ISIS), λειτουργεί από το 1991 και διαθέτει 3 κέντρα, ένα στην Οξφόρφη, ένα στη θαυμάσια περιοχή του Greenwich στο Ν. Λονδίνο και το τρίτο παραθαλάσια πόλη του Brighton. Είναι αναγνωρισμένος από το British Council και διαθέτει μια εξαιρετική ποικιλία εκπαιδευτικών προγραμμάτων για την εκμάθηση και βελτίωση της αγγλικής γλώσσας σε όλα τα επίπεδα. Λειτουργεί όλο το χρόνο και μπορείτε να ξεκινήσετε κάθε πρώτη δευτέρα του κάθε μήνα.

General English

Παρακολουθώντας General English θα ενισχύσετε τη γραμματική σας, θα βελτιώσετε την γραπτή εργασία σας και θα ενισχύσετε τις δεξιότητές σας. Για να επιτευχθεί αυτό, χρησιμοποιείται μια ποικιλία διδακτικών μεθοδολογιών που αποσκοπούν στην ανάπτυξη της ευχέρειας και ακρίβειας στη χρήση της γλώσσας. Στόχος είναι να αυξήσει την εμπιστοσύνη σας και την ικανότητά σας να χρησιμοποιήσετε την Αγγλική γλώσσα. Η ειδικά εκπαιδευμένη ομάδα με έμπειρους καθηγητές καταφέρνει το ποθητό αποτέλεσμα.

Course length Start dates Entry level Max class size Minimum age
1-50 weeks Every Monday (except on public holidays) CEFR A1-C2 15 16 years

Τα κολέγια προσφέρουν μια ολοκληρωμένη υπηρεσία υποστήριξης των φοιτητών, εκτός από τα μαθήματα με ποικιλία δραστηριοτήτων, βοηθώντας τους να γίνει καλύτερη η χρήση της Αγγλικής γλώσσας. Είναι μια σειρά μαθημάτων που ταιριάζει σε όλα τα επίπεδα και είναι ο ιδανικός τρόπος για να αναπτύξετε την ομιλία σας, ακούγοντας, διαβάζοντας και γράφοντας.

Course Type Details Time Of Day
Morning 20 20 Μαθήματα / Εβδομάδα – Πρωινά 9.00 – 12.15
Morning 30 30 Μαθήματα / Εβδομάδα – Πρωινά 9.00 – 14.30
Afternoon 20 20 Μαθήματα / Εβδομάδα – Απογευματινά 13.00 – 16.00
Full day intensive 30 Μαθήματα / Εβδομάδα – Πρωινά 09:00 – 16:30
IELTS 20 20 Μαθήματα IELTS – Πρωινά 9.00 – 12.15
IELTS 30 20 Μαθήματα IELTS – Πρωινά 9.00 – 14.30

Oxford International – Oxford

Tο κολέγιο βρίσκεται στο Κέντρο της Οξφόρδης και έτσι οι μαθητές ζούν στο ρυθμό της πόλης. Οι καθηγητές, τόσο με το δυναμισμό τους, όσο και με τον ενθουσιασμό τους, είναι έτοιμοι να παρέχουν μαθήματα, τα οποία ανταποκρίνονται και καθρεφτίζονται στα φημισμένα και υψηλά στάνταρ της πόλης. Η Οξφόρδη γνωστή ως “The City of Dreaming Spires”, δεν αποτελεί μόνο την έδρα ενός εκ των παλαιότερων Πανεπιστημίων του κόσμου, με την κουλτούρα και την ιστορία της, αλλά μια μοντέρνα και εκσυγχρονισμένη πόλη. Για αρκετούς από τους μαθητές, είναι και ο κύριος λόγος που την επισκέπτονται.

Εκτός από τα εβληματικά κτίρια του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, υπάρχουν και άλλες επιλογές για τον επισκέπτη όπως: Radcliffe Camera, Ashmolean Museum και η Bodleian Library.  Οι μαθητές μπορούν επίσης να ανέβουν στο Carfax Tower και να απολαύσουν τη θέα της πόλης της Οξφόρδης. Το κολέγιο βρίσκεται μόνο μερικά λεπτά από την τοπική αγορά και περίπου μια ώρα από το Κέντρο του Λονδίνου.

Oxford International – Greenwich

To Greenwich ώς προάστιο του Λονδίνου, χαρακτηρίζεται από την ήρεμη και γαλήνια ατμόσφαιρα που προσφέρει και έχει συμπεριληφθεί στη λίστα Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO από το 1997. Είναι γνωστό για το Royal Observatory, (Βασιλικό Αστεροσκοπείο), που είναι το σημείο όπου η υφήλιος χωρίζεται σε ανατολικό και δυτικό ημισφαίριο και για το θρυλικό Cutty Sark, το πρώτο ιστιοφόρο που τον 19ο αιώνα μετέφερε τσάι αλλά και άλλα αγαθά από τις τότε Αγγλικές κτήσεις. Το National Maritime Museum, (Μουσείο Ναυτιλίας), τα παλαιά κομψά κτίσματα, οι όμορφες κατοικίες και τα λοιπά αξιοθέατα του προαστίου, αποδεικνύουν τους δεσμούς με τηνεπιστήμη, τη θάλασσα και το χρόνο.

Το GREENWICH απέχει μόλις 10 λεπτά από το Κέντρο του Λονδίνου. Το ανακαινισμένο κολέγιο μας προσφέρει μοντέρνες εγκαταστάσεις σε μια εξαιρετική τοποθεσία. Γι’ αυτό οι σπουδαστές από όλο τον κόσμο το επιλέγουν για να παρακολουθήσουν μαθήματα κάθε χρόνο, για την ενίσχυση της Αγγλικής Γλώσσσας και των δεξιοτήτων τους, όπως επίσης να εξερευνήσουν το Greenwich και το Λονδίνο. Διαθέτει 34 μεγάλες και άνετες αίθουσες διδασκαλίας με air condition σε πολύ κεντρικό σημείο της περιοχής, κοντά στη στάση του τρένου που σε 15’ βρίσκεστε στο κέντρο της πόλης. Διαθέτει αίθουσες ηλεκτρονικών υπολογιστών, βιβλιοθήκη, 2 οργανωμένες καφετέριες για ζεστό φαγητό, 2 χώρους αναψυχής για τους σπουδαστές του, οργανωμένη reception που πρόθυμα ενημερώνει τους σπουδαστές του για κάθε θέμα που αφορά τις επισκέψεις στο Λονδίνο.

Διαμονή

  • Σε επιλεγμένες Αγγλικές οικογένειες με υψηλό πνευματικό επίπεδο έτσι ώστε οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαρία μέσα σε ένα άνετο περιβάλλον διαμονής (πάντα μονόκλινο επιπλωμένο δωμάτιο) να συζητήσουν και να επικοινωνήσουν μαζί με τους ενοίκους και να βελτιώσουν ραγδαία το γλωσσικό τους επίπεδο. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ίσως και να χρειασθείτε λεωφορείο εάν η απόσταση θα είναι πάνω από 3-5 χιλιόμετρα από το κολέγιο.
  • Σε φοιτητική εστία. Στο κολέγιο βρίσκεται κοντά στο πανεπιστήμιο του Greenwich και μπορείτε να κλείσετε μέσω του κολεγίου μονόκλινο δωμάτιο – studio με δικό του μπάνιο, γραφείο, ντουλάπα, χρήση ψυγείου και μικρή κουζίνα, προκειμένου να εξυπηρετείστε ατομικά. Η γύρω περιοχή είναι ασφαλής και έχει πολλά καταστήματα, mini markets, καφετέρειες, πιτσαρίες, οπότε και η επιλογή είναι δική σας.

Oxford International – Brighton

Η παραθαλάσσια πόλη του Brighton απέχει 1 ώρα και 10 λεπτά με το τρένο από το Λονδίνο και έχει τακτική συγκοινωνία όλο το 24ωρο. Μια επίσκεψη από το Brighton στο Λονδίνο, δίνει την ευκαιρία στον επισκέπτη, εφόσον το επιθυμεί, να το επισκέπτεται συχνά. Είναι μια μοντέρνα παραθαλάσσια πόλη, διάσημη τόσο για την κληρονομιά της όσο και για τον καλλιτεχνικό τρόπο ζωής της. Στην πόλη φοιτούν μερικές χιλιάδες φοιτητών στα 2 Πανεπιστήμια του Sussex University & Brighton University. Ειδικά για τους Ελληνες αποτελεί τον πιο δημοφιλή προορισμό.

Το κολέγιο στο Brighton έχει ακριβώς οτι αναζητάτε. Φοιτώντας στο Μπράιτον, θα γίνετε μέλος στην κοινότητα των φοιτητών και με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών θα φτάσετε στο υψηλότερο επίπεδο χρήσης της Αγγλικής γλώσσας. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν: φωτεινές και ευρύχωρες αίθουσες διδασκαλίας, διαδραστικούς πίνακες, Wi-Fi και χρήση υπολογιστών. H διαμονή σας θα είναι στο ένα από τα πιο κάτω Πανεπιστημιακά Οικοτροφεία:

City Centre Residence

Το οικοτροφείο βρίσκεται στο Western Road, πολύ κοντά στο Churchill Square και το City Centre. Επιπλωμένα δωμάτια υψηλών προδιαγραφών. με ποικιλία καταστημάτων, cafes, bars, clubs, cinema κ.λ.π. Η παραλία είναι σε απόσταση 10 λεπτων με τα πόδια. Εύκολη συγκοινωνιακή πρόσβαση στην υπόλοιπη πόλη. Διαθέτει: Δίκλινα δωμάτια με δικό τους μπάνιο και Wi-Fi

Phoenix Residence

Το οικοτροφείο προσφέρει δίκλινα δωμάτια με δικό τους μπάνιο ή πολύκλινα, πολύ κοντά στη θάλασσα και το Κέντρο της πόλης. Διαθέσιμα τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Valley View House Share

Το οικοτροφείο προσφέρει μονόκλινα δωμάτια με κοινόχρηστο μπάνιο. Το κατάλυμα βρίσκεται κοντά στο Πανεπιστήμιο. Εύκολη συγκοινωνιακή πρόσβαση. Διαθέτει μεγάλο κήπο και Wi-Fi. Διαθέσιμο όλο το χρόνο.

Terrie And Detty’s Student House

Πρόσφατα ανακαινισμένος χώρος στο κέντρο του Hove, 15 λεπτά με τα πόδια από το κολέγιο. Διαθέτει: Δίκλινα δωμάτια με δικό τους μπάνιο – Γρήγορο internet.

Τι περιλαμβάνεται

  • 20 μαθήματα την εβδομάδα
  • Διαμονή σε μονόκλινο δωμάτιο με ημιδιατροφή
  • Βιβλία και εκπαιδευτικό υλικό
  • Ιατροφαρμακευτική ασφάλεια

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 2103224111/12 ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Laser Travel © 2018 All rights reserved