Travel & School Services
Δευ. - Παρ. 10:00 - 18:00 / Σαβ. 10:00 - 14:00

Προπτυχιακές σπουδές – Η Σημασία Μιας Καλής Αρχής

 • Η πληθώρα εκπαιδευτικών ευκαιριών και προγραμμάτων που έχουν οι σημερινοί σπουδαστές, κάνει πιο επιτακτική την ανάγκη λήψης ΣΩΣΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ στα πρώτα τους βήματα.
 • Ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα που απασχολούν τους νέους σήμερα είναι η ΑΝΕΡΓΙΑ και η ΥΠΟΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ που μαστίζει ολόκληρη την Ευρώπη.
 • Πολλά παραδοσιακά επαγγέλματα έχουν γίνει δυσεύρετα και τα εφόδια που απαιτούνται στη ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, διαφέρουν από εκείνα που κάποτε κατοχύρωναν τους νέους.
 • Η αναζήτηση όλο και περισσότερων Ακαδημαϊκών προσόντων έχει αυξήσει δραματικά την ανάγκη όχι μόνον για ποιοτικές σπουδές στη ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, αλλά και για την ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ, που θα έχει σαν συνέπεια καθώς και τελικό προορισμό το κατάλληλο επάγγελμα που θα σας ταιριάζει.
 • Εκείνο που δεν έχει ακόμα γίνει ακόμα αντιληπτό, είναι ότι δεν αρκεί κάποιος να αποκτήσει ένα οποιοδήποτε πτυχίο σε ένα οποιοδήποτε Πανεπιστήμιο, αναζητώντας σχεδόν πάντα την ευκολότερη λύση εισαγωγής σε κάποιο Πανεπιστήμιο. Η προσεκτική επιλογή του κλάδου και του Πανεπιστημίου έχει ιδιαίτερη σημασία, ( γιατί στην εποχή μας η απόκτηση του πτυχίου δεν ισοδυναμεί με «ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ» για μια Καλή Σταδιοδρομία.
 • Ένα μεγάλο μέρος της ευθύνης για την αδυναμία πολλών υποψηφίων να επιλέξουν ελεύθερα τις σπουδές τους, φέρνει αναμφισβήτητα ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ που υπάρχει στα πλαίσια του συστήματος εισαγωγής στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΕΙ.
 • Λιγότεροι από τους μισούς υποψήφιους εξασφαλίζουν θέση σε σχολή της προτίμησής τους. Έτσι οι πιο πολλοί εξαναγκάζονται να κάνουν συμβιβασμούς ακόμη και στην επιλογή των σπουδών τους, πράγμα που ίσως δεν είναι η καλύτερη επιλογή για το ΜΕΛΛΟΝ τους.
 • Όσοι δίνουν σημασία στην ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΛΑΔΟΥ ΣΠΟΥΔΩΝ και ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ, θα μπορέσουν να βρουν πολλές ευκαιρίες στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
 • Στην Μ. Βρετανία συγκεκριμένα, ο ανταγωνισμός για τις διαθέσιμες φοιτητικές θέσεις είναι λιγότερο έντονος. Υπάρχουν περιπτώσεις Αναγνωρισμένων Σχολών στις οποίες αναλογεί ΜΙΑ ΘΕΣΗ στους ΔΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ.

Προπτυχιακές σπουδές Μεγάλη Βρετανία

Η Σημασία Επιλογής Κλάδου Σπουδών

 • Η αγάπη του φοιτητή για κάποια επιστήμη, έτσι ώστε να έχει κίνητρα (motivation) και όρεξη για δουλειά.
 • Τα εφόδια που απαιτούνται για την αγορά εργασίας (θα πρέπει να τα γνωρίζει πριν ολοκληρώσει τις σπουδές του).
 • Το επίπεδο γνώσεων και τα ενδιαφέροντά του στην επιστήμη που θέλει να ακολουθήσει.
 • Ικανοποιητικό επίπεδο ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ.

Το LASER SCHOOL SERVICES με τους άριστα καταρτισμένους, στον τομέα αυτό, συνεργάτες στη Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ και στην ΕΛΛΑΔΑ, μπορεί να εξασφαλίσει το ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ για μια ορισμένη κατηγορία υποψηφίων και θα μπορέσει να απαντήσει σε αυτά τα ερωτήματα και συνάμα να τους βοηθήσει να προετοιμαστούν γι’ αυτό το σκοπό.

Σπουδές στην Μεγάλη Βρετανία

Η εισαγωγή στην ανώτατη εκπαίδευση είναι η πρώτη σημαντική απόφαση που θα πάρει ένας νέος στη ζωή του. Θα έχει καθοριστική επίδραση στην περαιτέρω στάση και αντίληψή του για τη ζωή καθώς και στις επαγγελματικές του επιλογές. Η ανώτατη εκπαίδευση δεν έχει μόνο ακαδημαϊκό ενδιαφέρον, αλλά επιπλέον παρέχει τις προϋποθέσεις στον νέο να διαμορφώσει ένα γόνιμο μυαλό, ικανό να συγκροτήσει τα θεμέλια που θα τον στηρίξουν μια ολόκληρη ζωή, βάσει των ικανοτήτων του.

Εξίσου σημαντικό είναι το μέρος που θα σπουδάσει κανείς και ποια ειδικότητα θα ικανοποιεί τα ενδιαφέροντα και τις απαιτήσεις του. Οι νέοι σήμερα αισθάνονται πελαγωμένοι και αναποφάσιστοι μπροστά στις προσωπικές τους επιθυμίες, τις συμβουλές του οικογενειακού, φιλικού ή ακαδημαϊκού περιβάλλοντος και στις διαφημίσεις που κατακλύζουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που υπόσχονται πολλά.

Απευθυνόμαστε κυρίως στους γονείς που αγωνιούν για το μέλλον και την σταδιοδρομία των παιδιών τους. Οι γονείς είναι πάντα πρόθυμοι να στηρίξουν τα πρώτα και αποφασιστικά βήματα των παιδιών τους αλλά δεν έχουν πάντα την αναγκαία ή ολοκληρωμένη πληροφόρηση και γνώση που θα τους βοηθήσει να κατευθύνουν ή να ρυθμίσουν σωστά την συνδρομή τους.

Το LASER SCHOOL SERVICES με την πολυετή πείρα του στις σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία προσφέρει στον κάθε ενδιαφερόμενο τη δυνατότητα να επιλέξει μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων, αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τις δυνατότητές του, με στόχο την πλήρη επιστημονική και επαγγελματική του κατάρτιση. Στόχος μας είναι να εισάγουμε σπουδαστές στα καλύτερα Βρετανικά Πανεπιστήμια. ‘Όλα τα στοιχεία αυτά εγγυώνται την εξασφάλιση μιας καλύτερης θέσης στην αγορά εργασίας. Οι υπηρεσίες του LASER SCHOOL SERVICES σταματούν μόνο με την επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών του.

Προπτυχιακές σπουδές Μεγάλη Βρετανία

Τρόποι Εισαγωγής Στα Βρετανικά Πανεπιστήμια

Για εισαγωγή σε Βρετανικό Πανεπιστήμιο υπάρχουν 4 τρόποι και είναι οι εξής:

 1. G.C.E. A’ Levels (το Gold Standard επίπεδο εκπαίδευσης)
 2. Foundation/Access Courses (ο πιο προσιτός τρόπος εισαγωγής για τους Έλληνες σπουδαστές)
 3. Direct Entry (Kατευθείαν εισαγωγή)
 4. I.B. (International Baccalaureate) (Aκολουθώντας την μέθοδο εισαγωγής του Ι.Β.)

Φοίτηση Στο Πανεπιστήμιο

Η φοίτηση στο Πανεπιστήμιο διαρκεί 3 ή 4 χρόνια ανάλογα με τον κλάδο σπουδών. Βασική προϋπόθεση είναι ο σπουδαστής να «περνά» κάθε χρονιά κανονικά το ακαδημαϊκό έτος χωρίς να χρωστάει μαθήματα, αλλιώς θα έχει σοβαρές συνέπειες, όπως, φοίτηση ξανά στο ίδιο έτος με πλήρη πληρωμή διδάκτρων ή πλήρη διακοπή της φοίτησης από το συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο που φοιτά.

Οι εξετάσεις είναι σε 2 εξάμηνα: Φεβρουάριο και Μάιο-Ιούνιο. Για το πρώτο έτος σπουδών αρκεί ο σπουδαστής να πάρει ένα Pass δηλαδή ένα 40% περίπου μέσο όρο βαθμολογίας για να περάσει στο δεύτερο έτος σπουδών. Ο μέσος όρος όμως βαθμολογίας για το Β’ και Γ’ έτος σπουδών λειτουργεί συμψηφιστικά και για την απόκτηση του Πτυχίου πρέπει να είναι με κάποια καλή βαθμολογία δηλαδή Grade 1 ή 2 για να έχει ο σπουδαστής τις προϋποθέσεις να συνεχίσει για φοίτηση Master’s.

Τα προσφερόμενα Degrees είναι τα εξής:

 • BA Bachelor of Arts
 • BSc Bachelor of Science
 • BArch Bachelor of Architecture
 • LLB Bachelor of Law
 • BEng Bachelor of Engineering
 • BMus Bachelor of Music
 • BEd Bachelor of Education

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 2103224111/12 ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ