Travel & School Services
Δευ. - Παρ. 10:00 - 18:00 / Σαβ. 10:00 - 14:00

Regent London

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός Regent Language Training λειτουργεί με επιτυχία από το 1964, προσφέροντας εξειδικευμένα τμήματα εκπαίδευσης στην Αγγλική γλώσσα. ‘Εχει αποκτήσει αξιοσημείωτη εμπειρία στην οργάνωση ειδικών κύκλων μαθημάτων σε μικρά γκρουπ. Είναι μέλος του Οργανισμού English UK. Με τον εκπαιδευτικό οργανισμό Regent θα γνωρίσετε προοδευτικές μεθόδους και τεχνικές εκμάθησης σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο, ώστε να εγγυώνται αποτελεσματική και σίγουρη επικοινωνία. Πρόκειται για ένα ιδανικό επιστημονικό περιβάλλον με όλα τα τμήματα εγκεκριμένα από το Βρετανικό Συμβούλιο. Στην πολύχρονη συνεργασία μας, έχουμε στείλει αρκετούς σπουδαστές όπως (φοιτητές, γιατρούς, δικηγόρους, βουλευτές) και πάντοτε οι υπηρεσίες του κολεγίου ήταν άψογες. Τα βασικά κέντρα εκπαίδευσης του οργανισμού βρίσκονται στις πόλεις: London, Oxford, Cambridge, Brighton, Bournemouth και Edinburgh.

Το κολλέγιο βρίσκεται στη καρδιά της πόλης κοντά στους σταθμούς του μετρό Embankment ή Charing Cross. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν 15-25 ώρες διδασκαλίας της γλώσσας σε ανάλογο γλωσσικό επίπεδο (7 επίπεδα) βάσει κατακτηρίου τεστ κατά την άφιξη, από Δευτέρα έως Παρασκευή. Το μάθημα προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία για να καλύψει ένα φάσμα της γραμματικής και του λεξιλογίου καθώς και τις δυνατότητες πρακτικής σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Όλα τα προγράμματα βασίζονται σε 4 άξονες διδασκαλίας: κατανόηση ακουστικού κειμένου, κατανόηση γραπτού κειμένου, εξάσκηση γραπτού και προφορικού λόγου. Οι συζητήσεις στην τάξη βοηθούν στην ανάπτυξη του προφορικού λόγου, στον εμπλουτισμό του λεξιλογίου και στη σωστή δομή των προτάσεων. Η γραμματική δεν διδάσκεται ξεχωριστά, αντίθετα συνδυάζεται με περιεκτικά και επίκαιρα κείμενα τα οποία παρέχουν πολιτιστικές, πολιτικές και ιστορικές γνώσεις ζωτικής σημασίας.

Οι εγκαταστάσεις των κολλεγίων περιλαμβάνουν:

 • Μεγάλες και φωτεινές αίθουσες διδασκαλίας – Εργαστήρια γλώσσας – Κέντρο ακουστικής
 • Άρτια εξοπλισμένη αίθουσα με υπολογιστές και πρόσβαση στο internet
 • Aίθουσα οπτικοακουστικής και κοινούς χώρους – Wi-fi – Self-study suite – Δανειστική βιβλιοθήκη

Μέθοδοι διδασκαλίας

Τα κολέγιo δέχονται πάνω από 60 εθνικότητες, έτσι έχει αποκτήσει μια τεράστια επικοινωνιακή πείρα και μπορεί να βοηθήσει εξαιρετικά τον κάθε σπουδαστή ξεχωριστά να μάθει σωστά και γρήγορα την Αγγλική γλώσσα. Ένας από τους καλύτερους τρόπους να επιτευχθεί αυτό είναι η εκμάθηση να γίνεται με τρόπο διασκεδαστικό και ενδιαφέροντα. Οι καθηγητές χρησιμοποιούν μια ποικιλία δραστηριοτήτων και μεθόδων για να κάνουν το μάθημα συναρπαστικό και δημιουργικό. Οι σπουδαστές ενθαρρύνονται να συμμετέχουν ενεργά στην τάξη σε δραστηριότητες, όπως για παράδειγμα στις εργασίες ανά ζευγάρι με κάποιον άλλο σπουδαστή ή ομαδική εργασία ή ολόκληρη η τάξη σε συζητήσεις. Ο καθηγητής παρακολουθεί τη χρήση της αγγλικής γλώσσας με προσοχή και δίνει ατομική βοήθεια και συμβουλές σε κάθε σπουδαστή, αν χρειαστεί. Ο καθηγητής επίσης θα χρησιμοποιήσει διάφορους τύπους εξοπλισμού στην τάξη, όπως projector, κασέτες/ CD, TV/video, εφημερίδες και περιοδικά.

Τμήματα

Ειδικά σχεδιασμένα τμήματα με μαθήματα που απευθύνονται σε σπουδαστές κάθε ηλικίας, από 18 ετών και άνω, με την επιλογή σύντομης ή μακράς διαρκείας. Τα μαθήματα γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και υπάρχει ένα σύστημα «ελαστικής» εγγραφής, δίνοντας τη δυνατότητα έναρξης μαθημάτων οποιαδήποτε Δευτέρα.Τα μαθήματα αυτά προσφέρονται για επίπεδα γνώσεων Elementary έως Advanced. Ο μέσος όρος μαθητών στην τάξη είναι 10 άτομα με maximum 12.

 • Για κάθε περίπτωση υπάρχει πρόγραμμα ενηλίκων για φρεσκάρισμα Αγγλικών
 • Για επαγγελματίες: Αγγλικά της ειδικότητας τους όπως εμπορικά, ιατρικά, καθώς επίσης για την καλύτερη επαγγελματική σας επικοινωνία σε κάθε τομέα.

Εκπαιδευτικά προγράμματα

1) English World 33

Εντατικό τμήμα με 25 ώρες την εβδομάδα από Δευτέρα έως Παρασκευή. Στο εντατικό αυτό τμήμα του κάνετε 25 ώρες μάθημα (των 60 λεπτών) την εβδομάδα. Αυτό σας βοηθά να αναπτύξετε τις ικανότητές σας καθώς δίνει έμφαση σε πολλούς τομείς ενδιαφέροντος.

2) English World 22

Τμήμα με 15 ώρες την εβδομάδα από Δευτέρα έως Παρασκευή
Είναι πανομοιότυπο με το πιο πάνω αλλά με λιγότερες ώρες διδασκαλίας.

3) IELTS Προετοιμασίας Εξετάσεων (International English Language Testing System)

Το πρόγραμμα για αυτές τις εξετάσεις IELTS είναι σχεδιασμένο για ανθρώπους που θέλουν να σπουδάσουν όπου η αγγλική είναι η κύρια γλώσσα επικοινωνίας. Τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις IELTS αναγνωρίζεται από πανεπιστήμια, κολέγια και επαγγελματικούς φορείς στο Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και σε όλο τον κόσμο. Η προετοιμασία των εξετάσεων IELTS σας δίνει μια συνολική βαθμολογία που δείχνει το επίπεδο το επίπεδο γνώσεων των Αγγλικών σας, από 1 (μη χρηστών) έως 9 (έμπειρου χρήστη). Το τεστ αποτελείται από τέσσερα μέρη – Ακρόαση, Ανάγνωση, Γραφή και Ομιλία. Το τεστ στη δοκιμασία της ομιλίας γίνεται σε συνέντευξη πρόσωπο-με-πρόσωπο με έναν πιστοποιημένο εξεταστή. Ο συνολικός χρόνος των εξετάσεων είναι 2 ώρες και 45 λεπτά και αποτελείται από:

 • Academic Reading: 3 τμήματα, 40 στοιχεία, 60 λεπτά – Academic Writing: 2 καθήκοντα: 150 λέξεις και 250 λέξεις, 60 λεπτά
 • Listening: 4 τμήματα, 40 στοιχεία, 30 λεπτά – Speaking: 11 έως 14 λεπτά

Η προετοιμασία θα σας βοηθήσει να:

 • Είστε σίγουροι για το χειρισμό όλων των πτυχών των εξετάσεων
 • Εκφράσετε τις σκέψεις και τις απόψεις σας με ευφράδεια
 • Αποκτήστε ένα εκτεταμένο φάσμα του λεξιλογίου και εκφράσεων
 • Χρησιμοποιήστε τη γραμματική και το συντακτικό αποτελεσματικά
 • Ξεπεράστε το άγχος τις αντιμετώπισης των εξετάσεων μέσω εντατικής πρακτικής εξέτασης

Διαμονή

Η επιλογή της διαμονής είναι σημαντική, καθώς εκεί συνεχίζονται, έμμεσα, τα μαθήματά σας σε διαπροσωπικό επίπεδο. Το Regent Language Training δίνει πολλή έμφαση στο καλωσόρισμα και στη φιλοξενία που σας προσφέρονται, καθώς είναι γνωστή η ανάγκη σας να αισθάνεστε άνετα όταν μιλάτε Αγγλικά στον κοινωνικό σας περίγυρο. Οι κύριες επιλογές διαμονής είναι οι εξής:

 • Σε τοπική οικογένεια – Σε ξενοδοχείο, guest house και bed & breakfast
 • Οικοτροφείο – Ενοικίαση διαμερίσματος

Όλες οι επιλογές μπορούν να ζητούνται για όλη τη περιόδο που διαρκεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, αλλά η διαθεσιμότητα για ορισμένες εναλλακτικές δυνατότητες, είναι περιορισμένες στην υψηλή περίοδο.

Σε Οικογένεια

Η διαμονή σε επιλεγμένες και επί σειρά ετών συνεργαζόμενες με το κολέγιο οικογένειες, δίνει την ευκαιρία στους σπουδαστές για πρακτική εξάσκηση στην ομιλία και εξοικείωση με τον τρόπο ζωής των Βρετανών. Οι περισσότεροι Έλληνες έχουν μια «άρνηση» στην ιδέα της διαμονής με μια Αγγλική οικογένεια, όμως η συγκατοίκηση για ένα σύντομο χρονικό διάστημα θα έχει το μέγιστο της απόδοσης στο “Listening & Speaking”. Είναι μια εγγυημένη πρακτική εδώ και δεκαετίες. Οι οικογένειες τείνουν να είναι πολύ ευέλικτες όσον αφορά τις ανάγκες των σπουδαστών, αλλά περιμένουν από τον σπουδαστή να προσαρμοστεί στον τρόπο ζωής της οικογένειας. Προσφέρεται πρωινό και δείπνο καθημερινά.

Ξενοδοχείο, Guest House, Bed & Breakfast

Για όσους θέλουν να νιώσουν πιο ανεξάρτητοι και με …πολλές ανέσεις…, υπάρχει η δυνατότητα διαμονής σ’ένα από τα πολλά ξενοδοχεία που βρίσκονται στο κέντρο της κάθε πόλης. Η επιλογή είναι ανάμεσα σε αρκετές κατηγορίες ξενοδοχείων, από 5 αστέρων έως μικρά οικογενειακά guest houses ή bed & breakfast. Οι τιμές ποικίλουν αναλόγως.

Οικοτροφείο

Οι κτιριακές εγκαταστάσεις των οικοτροφείων είναι Πανεπιστημιακού χαρακτήρα κι έτσι σε ορισμένα από αυτά η διαμονή, το μπάνιο και οι τουαλέτες είναι κοινά για όλους τους μαθητές. Τα περισσότερα δωμάτια είναι μονόκλινα. Υπάρχει περιορισμένος αριθμός μονόκλινων δωματίων με ιδιαίτερο μπάνιο που προσφέρονται με μικρή επιβάρυνση. Υπάρχουν κανόνες λειτουργίας που ρυθμίζουν τη ζωή στο οικοτροφείο και που πρέπει οι σπουδαστές να τηρούν.

Διαμέρισμα

To προσωπικό των εκπαιδευτικών οργανισμών παρέχουν συμβουλές για τις καλύτερες μεθόδους ως προς την αναζήτηση ενοικίασης διαμερίσματος στην περιοχή. Υπάρχουν αρκετές εταιρείες που παρέχουν αντίστοιχες υπηρεσίες για ενοικίαση διαμερίσματος για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τo κολλέγιο βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο της πόλης και είναι προσβάσιμο σε όλα τα ΜΜΜ (μετρό & λεωφορείο). Εάν μπορείτε να εξασφαλίσετε την διαμονή σας σε φίλους/συγγενείς, τότε το πρόγραμμα θα γίνει οικονομικό για ότι σας προσφέρει!

Κοινωνικό – Ψυχαγωγικό πρόγραμμα

Παράλληλα με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το κολλέγιο προσφέρει ένα πλήρες εβδομαδιαίο ψυχαγωγικό πρόγραμμα για να απολαύσουν οι σπουδαστές την ξεχωριστή γοητεία της πόλης και να γνωρίσουν τον αγγλικό τρόπο ζωής. Το πρόγραμμα εμπλουτίζεται με εκπαιδευτικούς περιπάτους, επισκέψεις σε pubs, discos, θέατρα, κινηματογράφο. Ακόμα,οργανώνονται εκπαιδευτικές εκδρομές, ομαδικές αθλητικές δραστηριότητες κ.ά. Όλοι οι σπουδαστές ενθαρρύνονται ενεργά να συμμετέχουν στο κοινωνικό πρόγραμμα δίνοντας τους έτσι την δυνατότητα να γνωρίσουν ανθρώπους απ’ όλο τον κόσμο και να αναπτύξουν μεγάλες, μακροχρόνιες φιλίες με άλλους σπουδαστές. Το ψυχαγωγικό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί προσεκτικά ώστε να είναι εκπαιδευτικό, ενδιαφέρον και πάνω απ ‘όλα διασκεδαστικό! Το κόστος των δραστηριοτήτων δεν περιλαμβάνεται στην τιμή.

Τι περιλαμβάνεται

 • Δίδακτρα – 15, 25, 30 ώρες την εβδομάδα
 • Διαμονή σε οικογένεια με ημιδιατροφή ή οικοτροφείο

Τα ίδια προγράμματα λειτουργούν για τις ίδιες ημερομηνίες έναρξης των μαθημάτων και για τις παρακάτω πόλεις .

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 2103224111/12 ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ