Travel & School Services
Δευ. - Παρ. 10:00 - 18:00 / Σαβ. 10:00 - 14:00

Τοποθεσία

Το Βερολίνο είναι η πόλη των αντιθέσεων. Ήταν παλιά μία ιδιαίτερη πόλη, αλλά η πτώση του τείχους το 1989 και η ενοποίηση την έκαναν ακόμα πιο ξεχωριστή. Κάποτε αποτελούσε το σύμβολο της διαιρετικής Ευρώπης, τώρα όμως, η πόλη των 5 εκατομμυρίων κατοίκων, αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς και αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ Ανατολής και Δύσης, αλλά προ πάντων η «πρωτεύουσα» της ενωμένης Ευρώπης. Παντού στην πόλη κυριαρχεί η ιστορία, αλλά μπορεί κανείς να απολαύσει ταυτόχρονα τις ανέσεις που προσφέρει μία σύγχρονη πόλη.

Το Βερολίνο είναι η πόλη των αντιθέσεων. Ήταν παλιά μία ιδιαίτερη πόλη, αλλά η πτώση του τείχους το 1989 και η ενοποίηση την έκαναν ακόμα πιο ξεχωριστή. Κάποτε αποτελούσε το σύμβολο της διαιρετικής Ευρώπης, τώρα όμως, η πόλη των 5 εκατομμυρίων κατοίκων, αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς και αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ Ανατολής και Δύσης, αλλά προ πάντων η «πρωτεύουσα» της ενωμένης Ευρώπης.

Παντού στην πόλη κυριαρχεί η ιστορία, αλλά μπορεί κανείς να απολαύσει ταυτόχρονα τις ανέσεις που προσφέρει μία σύγχρονη πόλη. Το Βερολίνο είναι η μητρόπολη των τεχνών, έχοντας 3 όπερες, πολλά θέατρα, μουσεία και πινακοθήκες. Είναι επίσης ένα από τα παγκόσμια οικονομικά κέντρα που λαμβάνονται σοβαρές πολιτικές και οικονομικές αποφάσεις. Επίσης μπορεί κανείς να απολαύσει τη βόλτα του στα γραφικά πάρκα, τις λίμνες και τα ποτάμια που την κάνουν όμορφη και ιδιαίτερα αγαπητή στους νέους.

Κολέγιο

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός Alpadia Berlin – Werbellinsee βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στις όχθες της ομώνυμης λίμνης. Το campus περιβάλλεται από δάσος, σε μια τεράστια προστατευόμενη ιδιοκτησία, εντός του Εθνικού Πάρκου Schorheide, πάνω από 100 εκτάρια, όπου κυριαρχεί η φύση και η λίμνη. Απέχει από το Βερολίνο περίπου 60 χιλιόμετρα βόρεια. Το campus διαθέτει αίθουσες διδασκαλίας, εστιατόριο, αθλητικές εγκαταστάσεις, χώρους ψυχαγωγίας καθώς και ιδιωτική παραλία στη λίμνη. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα προσφέρει τη δυνατότητα στους μαθητές που συμμετέχουν, να εξασκηθούν στη γερμανική γλώσσα και στον υπόλοιπο χρόνο τους, διότι οι ξεναγήσεις, οι βραδινές ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, αλλά και η αλληλεπίδρασημε παιδιά άλλων χωρών, θα τα βοηθήσουν να βελτιώσουν το γλωσσικό τους επίπεδο.

Προσφέρεται και η δυνατότητα συμμεροχής σε πρόγραμμα με 25 ώρες μαθημάτων ανά εβδομάδα. Καθημερινά οι μαθητές συμμετέχουν σε πολλές δραστηριότητες όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ, κολύμπι αλλά και σε ειδικά μαθήματα τέννις και ιστιοπλοίας (extra) ενώ συμμετέχουν σε 2 ολοήμερες εκδρομές την εβδομάδα στο Βερολίνο, Πότσδαμ και άλλα.

Μαθήματα

20 την εβδομάδα σε ολιγομελή τμήματα

Τι περιλαμβάνεται

 • Αεροπορικό εισιτήριο με επιστροφή Αθήνα – Βερολίνο – Αθήνα με Aegean Airlnes
 • Φόρους αεροδρομίων (Ελλάδας και εξωτερικού), επίναυλο καυσίμων & μία αποσκευή έως 23 κιλά
 • 20 μαθήματα Γερμανικών την εβδομάδα σε ολιγομελή «multinational» τμήματα
 • Υποδοχή και μεταφορά από/πρός το αεροδρόμιου του Βερολίνου στο κολέγιο
 • Διαμονή στο οικοτροφείο με τρίκλινα δωμάτια με δικό τους μπάνιο
 • Πλήρης διατροφή, τρία γεύματα ημερησίως
 • Καθημερινό πρόγραμμα με αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, εκδρομές και βραδινές εκδηλώσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα του κολεγίου
 • Κατατακτήριο τεστ κατά την άφιξη
 • Πιστοποιητικό παρακολούθησης και προόδου
 • Βιβλία και εκπαιδευτικό υλικό
 • 24ωρη επίβλεψη και παρακολούθηση
 • Σακίδιο LASER SCHOOL SERVICES
 • Dossier με ενημερωτικά έντυπα
 • Ταξιδιωτική Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης (Tour Operators 339/96)
 • Φ.Π.Α

Τιμές & Αναχωρήσεις

Αναχωρήσεις Διάρκεια Τιμή
05/07/2020 – 18/07/2020 2 εβδομάδες 2.450,00 €
19/07/2020 – 01/08/2020 2 εβδομάδες 2.450,00 €

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 2103224111/12 ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Σε οποιαδήποτε περίπτωση αλλαγής των προγραμμάτων που ήδη έχουν καθοριστεί από το γραφείο μας και αναγράφονται στο έντυπο (π.χ. αλλαγή ημερομηνίας, πτήσης κ.λπ.) επέρχεται αντίστοιχη αλλαγή στις τιμές και σε ότι περιλαμβάνεται σε αυτές.